Olight S1 Baton: de kleine krachtpatser

Categoriën:
De Olight S1 Baton is de kleinste LED zaklamp met zijschakelaar ooit geproduceerd door Olight. Een indrukwekkende toevoeging aan de bestaande S-Serie van Olight die speciaal is bedoeld voor dagelijks gebruik. De S-Serie, herkenbaar aan het compact en robuust ontwerp, bestaat nu in totaal uit zeven modellen: S1, S10, S10R, S20, S20R, S30, S30RII.
 
Een kleine krachtpatser mét alle opties
De nieuwe Olight S1 Baton is een krachtpatser van slechts 61 millimeter lang. Wat deze zaklamp zo bijzonder maakt is de oogverblindende output van 500 lumen met een bereik van 110 meter. Natuurlijk heb je niet altijd het maximale vermogen nodig. Olight heeft daarom vier lichtstanden aan de S1 meegegeven variërend van 0,5 tot 500 lumen en een strobe stand voor zelfverdediging. En de S1 is voorzien van een energiebesparende off-timer die ervoor zorgt dat de lamp niet te lang op hoogste stand blijft branden.
 
Een stevig en vooral slim ontwerp
De behuizing is van 6061-T6 geanodiseerd aluminium en beschermd de Olight S1 tegen krassen of stoten. Het sluitkapje aan de onderkant van de lamp is magnetisch. Daarmee kun je de lamp eenvoudig laten hechten op allerlei metaaloppervlakken. Erg handig wanneer je twee handen nodig hebt voor een klusje.
 
Specificaties
- Cree XM-L2 LED. Maximale lichtsterkte tot 500 lumen
- 4 licht standen: low, mid, high, strobe
- Auto off-timer na 3 of 9 minuten
- PMMA TIR lens met 90% lichtdoorlatendheid
- 6061-T6 geanodiseerd aluminium behuizing
- Magnetische tail-cap
- Verhittingsbeveiliging (-50% output) na 1 minuut. Turbo modus heeft een limiet van 1,5 minuten
- Waterbestendig tot 2 meter
- Laag stand-by verbruik (< 10 uA)