Slim: zaklamp en hoofdlamp in één

Categoriën:
De Olight H1R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan, zoals trailrunners, hardlopers en bikers. Het is een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één, compact en oplaadbaar. De eerste in de markt. In de hoogste stand geeft de uiterst efficiënte Cree XM-L2 LED een lichtsterkte van maar liefst 600 lumen. De speciale TIR lens is zo geoptimaliseerd dat hij een mooi, gelijkmatig verdeeld licht afgeeft tot een afstand van 72 meter.
 
De hoofdlamp is bevestigd in een schokdempende siliconenhouder en draag je in een comfortabele hoofdband. Je kunt de bundel hoger of lager laten schijnen door de lamp in de houder naar boven of beneden te draaien. In geval van nood kun je morse-signalen uitzenden met de SOS mode.
 
Zaklamp
De Olight H1R Nova is ook als zaklamp te gebruiken. Door de lamp uit de houder te halen heb een compacte schijnwerper ter grote van een pink. Met de meegeleverde riemclip kun je het lampje aan je kleding bevestigen. De onderzijde is magnetisch zodat het ook op een metalen oppervlak geklikt kan worden.
 
De lamp is eenvoudig op te laden door middel van een magnetische usb-aansluiting die zichzelf op de lamp klikt. Opladen kan via een adapter, powerbank, computer of in de auto. Ook voor technici en monteurs biedt de krachtige hoofdlamp uitkomst.
 
Lichtstanden
De  Olight H1R Nova heeft de volgende standen:
Turbo: 600 Lumen – brandduur 3 minuten
High: 180 lumen - brandduur 100 minuten
Normal: 60 Lumen - brandduur 5 uur
Low: 15 lumen - brandduur 20 uur
Moon: 2 Lumen - brandduur 6 dagen
 
Specificaties:
Kleur: Zwart
Batterij: RCR123A
Lamp: Cree XM-L2 LED
Lengte: 61,5 mm
Gewicht: 51,5 gr
Brandduur: maximaal 6 dagen
Maximale intensiteit: 600 Lumen

De Olight H1R Nova is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 84,95.
Lees meer over de H1R